Flatline scorpio to monkey brass

  | Kategorie: ze světa

Tagy: Eros Flag grip Flatline scorpio Forearm grip Handspring Pád - Drop Páka Provaz - Split Sed - Seat Shaina Cruea Shoulder mount Kombinace Přechod - Transition True grip V-invert Soňa Fornbaumová Monkey brass Monkey brass split Spinová tyč Statická tyč

Flatline scorpio to monkey brass

Přechod z flatline scorpio do monkey brass v zajímavé kombinaci od Shaina Cruea na statické tyči.

Ráda se do flatline scorpio dostávám přes forearm V-invert, kdy si vnitřní ruku opřu o tyč o předloktí a teprve pak si zvedám nohy do véčka.  V něm si pak totiž stačí už jen zaháknout vnitřní nohu za tyč a vnitřní rukou se přechytit dolů do páky. Díky tomu se vám tyč dostane přesně do boku, aniž byste se tam museli z véčka nějak přerovnávat. Nezapomeňte, že zadní noha jde zezadu stehnem za tyč. RADA: Tělo následně musíte spustit, co nejvíce dolů podél tyče (jinak vám pak nepůjde zaháknout noha). Ve flag gripu tyč držte co nejvíce v podpaží a odtlačujte se spodní rukou, abyste se na tyči zastabilizovali.

TIP: Pak už jen myslete na to, že chcete zadní nohu, původně opřenou o stehno, zaháknout za tyč do monkey brass.

Při zahákávání se vám pak druhá noha automaticky vykákne z tyče a skončíte v monkey brass. Z něj si pak našvihnu volnou nohou a jdu tělem nahoru na tyč, při čemž si povolím nohy dolů o trochu dřív než se chytím tyče, čímž udělám mírný pád do sedu. Tento drop určitě nezkoušejte pokud tento přechod z monkey brass na tyč dobře a s jistotou neumíte. Nezapomeňte na žíněnku.

Zdroj - www.youtube.com

Mohlo by vás také zajímat

V poslední době se claw grip používá čím dál tím častěji a tady je jeho další silová variace claw grip flag od Lisy D.

 

Přechod z one hand spinu do shoulder mountu trénovala Liza Szabo v Pole dance fitness Hungary se svými kurzistkami na statické tyči.

 

Nový trik s názvem Triangle knot tedy ve volném překladu trojúhelníková smyčka nebo uzel jsem poprvé objevila u holek ze studia Pole Fit Dubai.

 

Diskuze