Workshopy v POLEDANCE OSTRAVA

  | Kategorie: ze studia

Tagy: V-invert Soňa Fornbaumová Workshop Poledance OSTRAVA

Workshopy v POLEDANCE OSTRAVA

V neděli 25. června proběhly mé workshopy ve studiu Poledance OSTRAVA.

14:00 - 15:30 V-INVERT neboli "véčko"

Chtěli byste konečně pokořit V-invert neboli véčko, chopper či straddle? Zkoušíte různé způsoby a vychytávky, ale zadek ne a ne zvednout nahoru? Nebo bojujete s finální pozicí, ve které se nedokážete udržet? A nebo véčko ze země už zvládáte, ale teď je váš cíl ho udělat z tyče? Tak přesně pro vás mám tento workshop! Vysvětlíme si základní techniku pro véčko s pokrčenýma i nataženýma nohama a ukážeme si průpravné a posilovací cviky zaměřené cíleně pro pokoření a také zlepšení V-invertu. Na nic nečekejte a přijďte pokořit svůj cíl! 

Cena: 450,- / 90 min

FB událost najdete zde.

Workshop si můžete rezervovat ZDE

15:45 - 17:15 LOW POLE

Jak už název napovídá, tentokrát na tyči nebudeme šplhat nahoru, ale zůstaneme pěkně při zemi. Takže nemusíte umět třeba V-invert. Náplní workshopu budou taneční vazby s tyčí, spiny, pózy propojující tyč a zem, ale také různé převaly za pomocí opět tyče.
Workshop je hodný pro začátečníky, kteří mají za sebou jeden celý kurz (minimálně 10 lekcí), i pro mírně a středně pokročilé. Pokročilí se mohou také zúčastnit, pokud chtějí načerpat zase trochu jinou inspiraci.
S sebou budou potřeba kraťasy, legíny, ponožky a chrániče na kolena! Komu vadí holá ramena na převaly tak i triko či top s rukávy nebo crop top. Na workshop je možné si vzít i high heels.

Cena: 450,- / 90 min

FB událost najdete zde.

Workshop si můžete rezervovat ZDE.

Galerie

  • WS V-invert
  • WS Low pole
  • WS Low pole
  • WS V-invert neboli véčko

Mohlo by vás také zajímat

Povedený floorwork v High heels v podání Sergi Louise Anderson a Joshe Taylora v losangelském studiu The Vertitude, při kterém si originálně drží podpatek a pohrává si s provlékáním nohou.

 

Nový mírně pokročilý trick znamenající v překladu "Převrácený měsíční paprsek".

 

Trick vycházející z claw gripu s názvem Tito twist je skvělý pro focení na statické tyči, ale mnohem lépe se provádí na tyči spinové.

 

Diskuze